SEKSDATING ERVARINGEN

Enkele ervaringen van profielen op 12dating:

"M'n relatie zat al een tijdje in het slop. Toen ik er achter kwam dat m'n vriendin een ander had ben ik zelf ook maar rond gaan kijken. Ik had wel eens van seksdating sites gehoord, maar nooit echt aandacht aan besteed. Uiteindelijk heb ik maar de proef op de som genomen en een profiel aangemaakt. Al redelijk snel kreeg ik leuke reacties, waar enkele leuke dates uit voortgekomen zijn. Zo nu en dan spreek ik ze nog wel, maar alles is redelijk vrijblijvend gebleven. Heb ook al enkele andere leuke contacten opgedaan ondertussen."

"Ik zocht met mijn partner al en tijdje een ander stel om aan partnerruil te doen. Toen kwam deze site voorbij; ideaal want laagdrempelig en wat meer anoniem dan een club of iets. Al snel kregen we contact met wat leuke koppels in onze regio. Onvoorstelbaar dat er zoveel mensen zijn die net als ons zo'n vrije levensstijl erop nahouden. Met enige regelmaat hebben we in het weekend nu de meest wilde dates. Ons sexleven is er een stuk spannender op geworden."

"Ik woon in klein provincie dorp; ons kent ons zeg maar. Ik had niet het idee hier snel spannende contacten op te doen, en geroddel wil je ook niet. Een seksdating website was voor mij daarom een uitkomst. Via internet heb je zo wat leuke matches gevonden en de berichtjes gingen al snel over en weer. Dat opzich vond ik al erg spannend. Na ook nog wat uitdagende fotos ontvangen te hebben is het uiteindelijk zelfs tot een date gekomen. Lekker samen in een leuke stad afgesproken. En ja, dat was met overnachting."

 

MELD JE NU AAN