SEKSDATING TIPS

Tips voor online seksdating:

Waaraan voldoet een goed profiel?

- Kies een profielnaam die niet meteen je echte naam verklapt. Niet iedereen hoeft die te weten en uiteindelijk wil je wel een beetje anoniem blijven. Voor jezelf is het verder handig al ie eenvoudig te onthouden is. Allicht een naam die vast een hint geeft over je voorkeuren.

- Met een inhoudelijk goed profiel krijg je meer reacties. Je bent zelf immers ook benieuwd naar wat informatie over anderen. Vertel iets over jezelf, je voorkeuren en het type waar je op valt. Het geeft direct ook onderwerpen om over te chatten.

Wat voor foto kan ik het beste gebruiken?

- Voeg een duidelijke en recente foto toe. Niemand zit te wachten op een date die 10 jaar ouder eruit ziet dan de foto die online stond (of 50kg zwaarder). Een uitdagende foto valt, met name bij mannen, altijd wel in de smaak.

Nog tips qua communicatie en afspraakjes maken?

- Wees authentiek en overdrijf niet te veel. Door eerst wat berichtjes over en weer te sturen leer je elkaar goed kennen.

- Wees van tevoren duidelijk en eerlijk over je voorkeuren. Wat voor iemand anders geil is kan voor jou allicht not-done zijn. Voor de rest is seksdating gewoon de perfecte manier om lekker met seks te experimenteren en nieuwe ervaringen op te doen.

- Geef nooit zomaar je persoonlijke gegevens. Beter is elkaar eerst in real-life te ontmoeten. Liefst spreek je af op een openbare / drukke locatie. Een hotel is ook een optie. Je kan van tevoren wat eten in een restaurant om het ijs wat te breken. Onthoud ook altijd: de keuze om sex te hebben is altijd aan jezelf, er is geen enkele verplichting.

 

MELD JE NU AAN